Άρθρα

26-11-2021

Πρόσκληση σε διαδικτυακές εκδηλώσεις του Φ.Δ.Ο.Ρ. στο πλαίσιο του έργου “Pathways of Accessible Heritage Tourism” (Access2Heritage)

Ο Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης (Φ.Δ.Ο.Ρ.) και οι εταίροι του έργου “Pathways of Accessible Heritage Tourism” (Access2Heritage) που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «INTERREG V-Α Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020» σας προσκαλούν να λάβετε μέρος σε τρεις διαδικτυακές εκδηλώσεις:
1. Δεύτερα 29 Νοεμβρίου 2021 και από τις 10:00 έως τις 12:00, Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Οι δράσεις και τα αποτελέσματα του έργου στον τομέα του προσβάσιμου τουρισμού και της αξιοποίησης του κεφαλαίου φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς».
Δείτε την πρόσκληση εδώ.
2. Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 και από τις 10:00 έως τις 12:30, στη Διαδικτυακή Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης και Συνειδητοποίησης των ευκαιριών και των προκλήσεων του Προσβάσιμου Τουρισμού και της αξιοποίησης του κεφαλαίου της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης (Ε.Π.Ο.Ρ.).
Δείτε την πρόσκληση εδώ.
3. Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021 και από τις 09:00 έως τις 13:45, στο Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργανώνει για φορείς διαχείρισης και προβολής του κεφαλαίου φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της ευρύτερης περιοχής, με στόχο την ανάπτυξη του προσβάσιμου τουρισμού και την προσέλκυση νέων, δυναμικά αναδυόμενων αγορών, όπως αυτές των τουριστών με αναπηρίες και τρίτης ηλικίας.
Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται σε μία σειρά δράσεων που υλοποιεί ο Φ.Δ.Ο.Ρ., σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και τους λοιπούς εταίρους του έργου.

H παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική ανταπόκριση σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Σοφία Σαμανταρά (τηλ. 2310 804180, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).