Άρθρα

17-10-2012

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ VFUT 2012 ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι 6οι αγώνες VFUT στο Παρανέστι οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου 2012.  Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές οι φετινές συμμετοχές των αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ξεπέρασαν τις 800 στο σύνολο. Μεγάλη ήταν και η προσέλευση του κόσμου όπου ήθελε να απολαύσει το αθλητικό γεγονός από κοντά.

 

 

Από αυτήν την εκδήλωση δεν έλειψαν και τα στελέχη του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης τόσο κατά την προετοιμασία, όσο και κατά τη διάρκεια που εκτυλίσσονταν οι αγώνες.

 

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες από την έναρξη των αγώνων ο Φορέας υπήρξε σημαντικός αρωγός στη διάνοιξη και τον καθαρισμό των μονοπατιών, που αποτέλεσαν και τη διαδρομή των αθλητών, με τη συμβολή του τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε εξοπλισμό παραχωρώντας ένα αυτοκίνητο. Το στέλεχος του Φορέα Ειρήνη Κωτσάκη ήταν παρούσα καθημερινά στην προσπάθεια του Δήμου να φέρει εις πέρας το έργο αυτό, έτσι ώστε να τηρηθούν και τα ανάλογα χρονικά περιθώρια. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια των αγώνων και τις τρείς ημέρες, τα στελέχη του Φορέα Πέτρος Αγοραστός, Νίκος Δόρτης και Ειρήνη Κωτσάκη σε αγαστή συνεργασία με τους διοργανωτές των αγώνων, βοήθησαν σημαντικά στην οργάνωση, επικοινωνία και εκτέλεση τους, δρώντας παράλληλα συμβουλευτικά προς το κοινό που συμμετείχε ενεργά με την παρουσία του μέσα στο ευαίσθητο φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου της Οροσειράς Ροδόπης έτσι ώστε το αποτύπωμα της ανθρώπινης παρουσίας σε αυτό να είναι μηδαμινό.