Άρθρα

07-07-2016

Προβολή ντοκιμαντέρ για το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης στο Πνευματικό Κέντρο Δοξάτου

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ «Αδάμαστη Φύση» στο Πνευματικό Κέντρο Δοξάτου. Προηγήθηκε παρουσίαση του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης και των δράσεων του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης (ΦΔΟΡ) από τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Κεχαγιόγλου.
Στην συνέχεια με την βοήθεια της ζωγράφου κας Έλενας Γρίβα οι μικροί μας φίλοι ζωγράφισαν εικόνες από το ντοκιμαντέρ που του έμειναν χαραγμένες στο μυαλό τους και κατέπληξαν όλους τους παραβρισκόμενους με τις όμορφες ζωγραφιές τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου κ. Δημήτρης Δαλακάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Συλλόγων του Δήμου Δοξάτου και πλήθος κόσμου.
Μαζί μας παραβρέθηκε και ένας από τους συντελεστές του ντοκιμαντέρ ο κ. Κώστας Βιδάκης. Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση με το κοινό.
Ο ΦΔΟΡ ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Δοξάτου για την πρόσκληση που μας απηύθυνε δίνοντας έτσι την ευκαιρία να προβάλουμε το Πάρκο αλλά και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις δράσεις του Φορέα καθώς και για την άριστη συνεργασία όσο αφορά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Δοξάτου.
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η συμμετοχή των μικρών μας φίλων καθώς οι δημιουργίες τους!!!
Τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο που για ακόμη μια φορά μας τίμησε με την παρουσία του.